Zie jij jezelf werken bij een bank, een vermogensbeheerder, een beleggingsfonds of online broker? Commercieel beleggen is een wereld met financiële risico’s. Maar er wordt ook veel geld verdiend.
Ga leren hoe je een goed aandeel kunt kiezen, een lange termijn groeistrategie kunt bepalen, handelstechnieken kunt doorzien, de verschillen tussen de financiële instellingen en platforms kunt ontdekken? Wil jij als accountmanager het beste voor je klanten? Wil jij goed leren doorvragen bij de klant om zo tot het beste vermogensbeheer te komen? Weet jij de interesse te wekken van potentiële klanten? Ga jij alle voorbereidingen verzorgen voor het adviesgesprek van de Klantadviseur met de Klant?
Heb jij dus interesse in de wereld van beleggen en vermogensbeheer, maar wil je ook breder worden opgeleid middels het Kronenburgh Business Programma?<strong><a href=”https://meao-college.kronenburgh.nl/aanmelden-kronenburgh-meao-college//”>Meld je dan aan</a></strong> voor de 2-jarige opleiding Accountmanager Beleggen en Vermogensbeheer voltijd MBO4 bij het Kronenburgh MEAO College in Den Haag.

Commercieel Beleggen CB

Voltijd mbo in 1 of 2 jaar

Welke opleiding past bij jou?

Opleidingsniveau

Opleiding

Accountmanager Beleggen en Vermogensbeheer voltijd MBO4 2-jarig
MBO 4 - voltijd (BOL) Tweejarig
Accountmanager Beleggen en Vermogensbeheer voltijd MBO4 1-jarig
MBO 4 - voltijd (BOL) Eénjarig

‘Ik heb een overgangsbewijs naar HAVO 4, maar wat ik moet leren interesseert mij helemaal niet. Ik stap nu over naar Kronenburgh. Dan haal ik ook in twee jaar mijn diploma en ga ik door naar het HBO. Ik kies bij Kronenburgh voor dezelfde studierichting als ik op het HBO wil doen. Ik heb er weer zin in!’

3e jaars Havist